"Passioneret omkring udvikling"

Compusystem er altid på udkig efter dygtige og selvstændig udviklere med skarpe kompetencer.

Compusystem arbejder med kunder som er i vækst og som ønsker at have de bedste, og nyeste løsninger hvilket stiller krav om høj kvalitet. Hos Compusystem skal du altid præstere dit bedste og vi er en virksomhed med uformel kultur og hvor vi lægger vægt på du altid via uddannelse er på toppen?

Hos Compusystem arbejder vi altid med det nyeste indenfor Microsoft teknologi. Kan du se dig selv i et job hvor kunderne forventer nye forslag og løsninger udviklet specielt til deres behov?

Faglig og personlige kvalifikationer:

Du er enten uddannet Datalog, Datamatiker eller tilsvarende og det er en stor fordel hvis du også har lidt kendskab til Dynamics AX da mange af vores opgaver udspringer herfra. Mange af de opgaver vi har ligger inden for programmering i C#, Java, SQL, HTML5, og JavaScript.

Vi bor i hjertet af København 50 meter fra Vesterport station i helt nye lokaler med super arbejdsmiljø og frokostordning.

At arbejde hos Compusystem betyder attraktive muligheder for stor personlig udvikling og med en løn som matcher dine kvalifikationer samt bonusordning og sundhedsforsikring.

Uopfordret Ansøgning:

Vi er altid på udkig efter dygtige folk så send os gerne en uopfordret ansøgning på ssj@compusystem.dkSkriv ’Uopfordret’ i emne feltet.