Web og Integration

Compusystem har gennem målrettet fokusering på dataintegration en stor ekspertise indenfor integration imellem stort set alle ERP systemer og web applikationer. Vores integrationsmodel er unik, gennemtestet og i drift i en lang række virksomheder hvor dataintegration er en basisfunktionalitet i flere af vores løsninger, både standardløsninger og kundespecifikke løsninger.

Virksomhedernes behov går mere og mere i retning af behov for at dele virksomhedens informationer med samarbejdspartnere.

Uanset om der er behov for at distibuere egne data eller eller at hente relevant information direkte i samarbejdspartneres databaser, kan Compusystem tilføje værdifuld viden og kompetence.

Generelt set kan de fleste databasetyper anvendes og tilgås, men såfremt virksomheden anvender f.eks. Dynamics AX giver dette en unik mulighed for at integrere virksomhedens informationer med applikationer på internettet.

Løsningerne kan være enkle web systemer, eller de kan være avancerede handelsløsninger med integration til virksomhedens ERP system.

Uanset hvilket system der skal integreres med, er sikkerheden i højsædet når der anvendes internetapplikationer fra Compusystem. Flere af vores applikationer er blevet testet af sikkerhedsfirmaet 'FortConsult', og kan opfylde de krav der stilles til systemer indenfor finansverdenen. Dette er de samme krav der stilles til f.eks. programmer til home-banking.