Partnere

Hos Compusystem fokuserer vi på det, vi er bedst til. Men typisk er f.eks. en ERP-løsning mere end Dynamics AX, og derfor samarbejder vi med en række særligt udvalgte partnere, som udvikler førende og gennemprøvede løsninger der komplementerer din ERP-løsning og gør din investering optimal.

Jay.Net

Jaynet blev grundlagt marts 2000 i Frederiksgade, København. I begyndelsen var forretningsideen en lidt anden men efterhånden som behovet for serverhosting og netværk voksede, ændrede det sig. Sådan blev grundstenen for Jaynets nuværende forretning lagt.

I 2003 blev der behov for mere plads og Jaynet etablerede sig i egne lokaler i Glostrup. Her har Jaynet gennem årene udvidet og udviklet deres driftscenter til et af de mest sikre og moderne datacentre i Danmark. Jaynet er en 100% danskejet virksomhed med 55 ansatte og kontor og driftscenter i Glostrup.

Microsolutions

Microsolutions blev grundlagt i 2004 og har siden da udviklet sig til en anerkendt Dynamics AX partner, både nationalt og internationalt. Microsolutions er kendt som et ERP hus med mange kompetencer, stor brancheviden og en dygtig samarbejdspartner til Microsoft. Microsolutions har et særdeles kompetent team på 30 ansatte, hovedsæde i Horsens samt afdeling på Sjælland.

Lessor

Siden 1972 har LESSOR leveret løsninger til små, mellemstore og store virksomheder. Fokus er at levere effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af LØN, TID og HR. Løsninger, som kan lette dagligdagen for over 27.000 danske og 1.500 internationale virksomheder som i dag benytter en eller flere af LESSOR´s løsninger.

Cash Com Data

Cash Com Data blev etableret i 1988 af Christian Mide Sørensen, som stadig er eneejer af firmaet. I dag beskæftiger Cash Com Data 14-16 personer, hver specialister på deres område.

Målsætningen er salg og service af integrerede pc-løsninger, RAM baserede terminaler samt kasseapperater. Salg, service og support varetages dels fra hovedkontoret i Langå dels fra afdelinger i København og Odense.

TrueLink

Truelink.dk er i dag en af Danmarks største portaler til håndtering af digitale samhandelsdokumenter. TrueLink-konceptet er oprindeligt udviklet af EG A/S (EDB Gruppen), og er i dag en af Danmarks størreste portaler til håndtering af digitale samhandelsdokumenter.

Potentialet i digital samhandel viste sig dog hurtigt stærkt nok til, at en selvstændig forretningsenhed blev skabt, og pr. 1. januar 2009 blev selskabet TrueLink A/S etableret gennem et management buy out fra EG A/S. TrueLink A/S har hovedsæde i Kolding, og udviklingsafdelingen er placeret i Ukraine. Omkring 30 danske partnere understøtter TrueLink-konceptet med forskellige former for integrationsløsninger – primært til og fra ERP-løsninger.