Compusystem Sure Step - din garanti for et succesfuldt ERP projekt 

Succesfuld implementering af et nyt ERP system er et partnerskab. Når kontraktfasen er afsluttet og implementeringen igangsættes, er det vigtigt, at samarbejdsformen i højere grad bliver til et partnerskab end et kunde/leverandørforhold.

Det er samarbejdet og kommunikationen mellem de to parter, der er altafgørende;

         Compusystem kan ikke designe den optimale løsning til kunden uden information om styringsbehov, processer, særlige funktioner, m.m.

         Kunden har tilsvarende behov for Compusystems' indsigt og rådgivning omkring muligheder og begrænsninger i Microsoft Dynamics AX, for kvalificeret at kunne medvirke til at træffe de rette designvalg.

 

Compusystems Sure Step

Compusystems projektmetode er baseret på Microsoft Sure Step, som er en struktureret tilgang til implementering af Microsoft Dynamics produkter.

Overordnet indeholder metoden fem faser:

Selve strukturen og hovedelementerne i metoden ligger relativt fast, idet alle elementer er nødvendige for at opnå et velstruktureret projekt, der kan sikre en stabil og kontrolleret driftsstart. Der er dog meget stor forskel på organisationer, og kulturen i en organisation kan påvirke et implementeringsforløb ganske meget.

Under de fem faser findes et katalog af værktøjer og skabeloner til brug i projektet.